Categorie Fruitstruiken

Stralende Kishmish
Fruitstruiken

Stralende Kishmish

Druiven "kishmish stralend": beschrijving en teeltkenmerken Druiven "kishmish stralend" verwijst naar hoogwaardige variëteiten die een eersteklas oogst geven. Het is een sappige, grootvruchtige en pitloze nootmuskaat.

Lees Verder
Fruitstruiken

Lente voedende druiven

Topdressing van druiven in de lente en in de herfst Het kweken van een wijnstok wordt door veel inwoners van de zomer en eigenaren van particuliere huizen om een ​​eenvoudige reden erkend.
Lees Verder
Fruitstruiken

Reproductie van jonge druiven

Meisjesachtige (wilde) druiven - een mooie haag op de site. Methoden voor vermeerdering van cultuur Druiven zijn niet alleen eetbaar, maar ook decoratief. Voor de decoratie van het huisje en de achtertuin wordt vaak een wilde variëteit aan cultuur gebruikt.
Lees Verder
Fruitstruiken

Grape anthracnose: worstelingsmethoden

Waarom lijden druiven aan Anthracnose en hoe het te behandelen? Vaak wordt anthracnose aangetroffen in gebieden met een warm en vochtig klimaat: in het zuiden van Rusland, in Moldavië, Oekraïne en Centraal-Azië. Onlangs verscheen hij al in Wit-Rusland en op de middelste breedtegraden.
Lees Verder
Fruitstruiken

Behandeling met moeras calamus

Algemeen gras Een Marsh Marsh is een overblijvend gras met hoge, puntige bladeren. Het groeit in moerasland, in een rustige binnenwateren van rivieren en meren. Het bereiken van een meter of meer in hoogte, het snel absorbeert vrije gebieden.
Lees Verder
Загрузка...