Categorie Fruitbomen

Fruitbomen

Hoe een peer in het voorjaar te planten

Hoe een peer in het voorjaar te planten en er voor te zorgen Wil je een peer in jouw omgeving laten groeien? Het is moeilijker dan het kweken van een appelboom. Het is een feit dat dergelijke bomen geen negatieve temperaturen verdragen.
Lees Verder
Fruitbomen

Hoe een peer in het voorjaar te planten

Peren planten - de basisregels en aanbevelingen Bij het regelen van uw zomerhuisjes of tuinpercelen staan ​​veel tuinders voor de vraag hoe een peer correct moet worden geplant zodat de plant een goede oogst geeft en geen pijn doet?
Lees Verder
Fruitbomen

Hoe peer stap voor stap te enten voor beginners

Een artikel toevoegen aan een nieuwe selectie Zoals je weet, is de lente de beste tijd voor het enten van een peer. Om het resultaat van dit proces aan al uw verwachtingen te laten voldoen, moet u rekening houden met enkele nuances van de voorjaarsvaccinatie. We zullen het in dit artikel over hen vertellen.
Lees Verder
Fruitbomen

Zhukovskaya cherry variëteit

Kersensoort Zhukovskaya Zhukovskaya is een oud type kers met een gewone gemiddelde rijpheid. Ontvangen in VNIIG en SPR ze. Michurin door het zaaien van de zaden van Michurinsky soorten kersen van vrije bestuiving. Auteurschap behoort tot S.V. Zhukov en E.N. Kharitonov.
Lees Verder
Fruitbomen

Pear Ussuriyskaya

Ussuri-peer. Zorg en cultivatie Peren behoren tot de meest populaire tuinbomen. Tuinders houden van deze plant vanwege het pretentieloze, smakelijke en gezonde fruit.
Lees Verder
Загрузка...