Categorie Tuinzaken

Tuinzaken

Hoe zaailingen van tomaten planten

Voorwaarden voor het zaaien De transformatie van kleine tomatenzaden tot een krachtige struik duurt meer dan een maand. Daarom worden ze vroeg geplant, zelfs in de winter. De meest ongeduldige groentetelers voeren een pre-zaaizaadbehandeling uit op 23-28 januari. Data van massazaaien - 7-14 februari.
Lees Verder
Tuinzaken

In het huisje

Instructies voor de zelfbereiding van vangriemen voor fruitbomen Om de bomen in de tuin te beschermen, moet u speciale beschermende maatregelen nemen tegen ongedierte - door vangriemen te installeren.
Lees Verder
Tuinzaken

Werkt in de tuin in de lente

Voorjaarswerk in de tuin en de tuin Met het begin van de winter, nemen tuinders en tuiniers een korte pauze en rusten ze van het werken in het land. Maar met het begin van de lente, zullen ze opnieuw in de tuin moeten werken.
Lees Verder
Tuinzaken

Wat zijn de grondsoorten

Soorten grond - leem, zand, zwarte aarde en hun eigenschappen Iedereen weet dat het succes van het telen van verschillende gewassen in het gebied afhankelijk is van vele factoren, maar de hoofdrol wordt nog steeds gespeeld door de kwaliteit van het land.
Lees Verder
Tuinzaken

In het huisje

De bedden volgens de methode van Mitlider met eigen handen maken De methode van Mitlider wordt al jaren door talloze tuinders gebruikt. Deze techniek is van toepassing op een klein perceel van 6 hectare.
Lees Verder
Tuinzaken

Hoe zaden te ontkiemen

Hoe de zaden te weken Om de zaden te ontkiemen, moeten ze eerst gedrenkt worden. Om ervoor te zorgen dat het zaad, dat in winterslaap is, wordt wakker voor een nieuw leven.
Lees Verder
Tuinzaken

Nuttig insect

Lieveheersbeestje, Zlatoglazka Om insecten te vernietigen die de landbouw schaden, is het mogelijk met behulp van andere insecten tuinongedierte te eten en de planten te bevrijden zonder bemoeienis van buitenaf.
Lees Verder
Tuinzaken

5 opties om zelf de erwten te ondersteunen

Geheimen van de tuinman: hoe doperwten op de juiste manier te binden Erwten - een vrij populaire economische cultuur. Het is moeilijk om je een tuinman voor te stellen zonder hem. Het is begrijpelijk. Deze plant is erg pretentieloos, groeit snel en vereist minimaal onderhoud.
Lees Verder
Загрузка...