Categorie Bomen

Bomen

Geneeskrachtige planten

Siberische lariks Siberische lariks is een naaldboom van de dennenfamilie van het geslacht van lariksen, de naam in het Latijn klinkt als Larix Sibirica.
Lees Verder
Bomen

Cedar pine

Siberische denceder Siberische ceder of zoals deze ook wordt genoemd - Siberische den - is een grote nobele boom met een krachtige groenblijvende kroon.
Lees Verder
Bomen

Teelt van sumach

Sumy (azijn): planten, verzorging en voortplanting Niet veel oude bomen hebben de natuur overleefd. Sommigen van hen werden in de industrie gebruikt en begonnen ze vervolgens op percelen te planten voor decoratieve doeleinden. Boom sumah bekend bij velen.
Lees Verder
Bomen

Esdoornhout: beschrijving, houtstructuur, toepassing

Maple tree foto en beschrijving voor kinderen In een dikke blauw, Boven mij vloog. Hij, alsof hij plaagde, Moe van het cirkelen in hoogte, op de palm van mijn hand. Esdoorn is gemakkelijk te onderscheiden van andere bomen door bladeren met grote patronen en vijf scherpe uiteinden.
Lees Verder
Bomen

Boomiep

Elm squat: beschrijving van de plant Elm squat in de economische en tuinbeplantingen kreeg de meest voorkomende in vergelijking met andere soorten bomen van hetzelfde geslacht.
Lees Verder
Bomen

Telen en verzorgen van sparbalsamico nana

Nevelige Noord-Amerikaanse sparebalsemachtig Nana Fir, hier is het te vinden in de moerassen. Omdat een gecultiveerde plant is geteeld sinds 1850. De naam Abies spar - abh in vertaling uit de Indo-Germaanse taal betekent overvloed.
Lees Verder
Загрузка...