Categorie Groenten

Squash - groeien en verzorgen in het open veld
Groenten

Squash - groeien en verzorgen in het open veld

Squash: planten, groeien en verzorgen in de volle grond Squash is niet alleen smakelijk, maar ook een nuttige groente. Ik groei het meer dan 3 jaar. In dit artikel deel ik de geheimen van een goede oogst. Ik moet zeggen dat de groente in een gebied lang niet groeit.

Lees Verder
Groenten

Uien voeren: grote hoofden krijgen

Wat is de juiste manier om de uien te voeren, zodat deze groot is? Er is een mening dat de topdressing correct moet worden opgepikt, anders zal de plant actief de toppen van het teveel aan voedingsstoffen ontwikkelen. Over goede opbrengsten in dergelijke gevallen praten we niet.
Lees Verder
Groenten

Strenge regels

Komkommers kweken in de kas: de juiste technologie Komkommers zijn altijd in trek. Ze kunnen verschillende soepen en salades maken, ingeblikt, gebruikt in gezouten en verse vorm.
Lees Verder
Groenten

Hoe wortels te planten

Hoe wortels met zaden in de volle grond te planten? Wortelen: planten en verzorgen in het open veld Wortelen, misschien een van de meest geliefde en vaak geteeld in de voorsteden van de wortels.
Lees Verder
Groenten

Het planten van ui Sevka in de Oeral

Uien laten groeien uit een bed in de Oeral Een goede ui is niet gemakkelijk om te kweken, maar de zomerbewoners van bijna alle regio's doen het nog steeds. Meestal worden uien geplant met sevke: het is eenvoudiger en betrouwbaarder.
Lees Verder
Groenten

Hoe een tomaat te plukken

Het proces van het plukken van tomaten Sommige tuinders geloven dat het plukken geen stress creëert voor getransplanteerde zaailingen. Anderen daarentegen spreken van de noodzaak om te plukken om de wortelgroei te verbeteren en de vruchtzetting te versnellen.
Lees Verder
Groenten

Hoe uien kunt verwerken vóór het planten

Behandeling van uien met zout en kaliumpermanganaat voor het planten Om uien op de site te laten groeien, lijkt het op het eerste gezicht een heel eenvoudige taak. Als u echter grote en dichte hoofden wilt hebben en niet alleen groene pijlen, moet u hard werken.
Lees Verder
Загрузка...